Mazda Dexelia Ultra DPF 5W-30 1L

SAE 5W-30

Díly ověříme podle VIN
  • Vaše cena: 253  včetně DPH
  • (209  bez DPH)
+ - ks

Popis produktu

Motorový olej Mazda ULTRA DPF 5W30

Specifikace oleje: plně syntetický motorový olej, SAE 5W30, JASO DL-1 , ACEA C1

Originální motorový olej výrobce Mazda DEXELIA ULTRA DPF s viskozitou SAE 5W30, vhodný pro benzínové i dieselové motory především vozů značky Mazda. Splňuje nejvyšší normy a specifikace pro nejmodernější motory Mazda. Jediný schválený olej pro vozy Mazda s filtrem pevných částic. Více o specifikacích a použití naleznete níže.

Vlastnosti a použití:

Originální motorový plně syntetický olej Mazda Ultra SAE 5W30, je špičkový, syntetický, lehkoběžný motorový olej, který byl speciálně vyvinut tak, aby překonal náročné požadavky nejmodernějších motorů vozů značky Mazda a poskytoval jim jedinečnou ochranu. Tento motorový olej splňuje nejvyší normy JASO DL-1 pro použití speciálně v nejnovějších benzínových a naftových motorech Mazda, s možností prodloužení výměnných intervalů a je rovněž vhodný pro starší typy motorů připouštějící motorový olej viskozity 5W-30. Zároveň se jedná o jediný schválený olej pro vozy Mazda s filtrem pevných částic (DPF/FAP). Pro vozy bez filtru pevných částic zvolte Motorový olej Mazda Ultra 5W30.

Mazda Dexelia Ultra 5W-30 je syntetický olej umožňující úsporu paliva až 9,3%. Formulace je maximálně ohleduplná k životnímu prostředí a při městském provozu snižuje emise pevných částic o 15,5% a emise CO2 o 5,5%. Prodlužuje výměnný interval, spoří palivo, zabezpečuje odolnost proti stárnutí a prodlužuje životnost motoru. Olej Mazda Dexelia Ultra 5W-30 je doporučen pro všechny vozy

  • Objem:1 L
  • Viskozita:5W-30
  • Třída viskozity podle SAE:5W-30
  • obsah [litr]:1

Máte-li dotaz k tomuto produktu, neváhejte se nás zeptat.

Položky označené * jsou povinné.